Роди се нова партия – “Консервативна България”, правоприемник е на НФСБ

|

Партия “Консервативна България” регистрира в съда промените в програмата, устава и ръководството си, съобщиха от пресцентъра на партията.

“Оставайки здраво стъпили на патриотичната платформа, ние надграждаме програмата си с идеите на националният консерватизъм. Основните цели са: защита на националният суверенитет, балансирана външна политика, стабилна икономика, протекция на местния бизнес и националното производство”, посочи председателят на партията Борис Ячев. Защита на традиционното семейство между мъж и жена и запазване на християнските корени са също сред основните приоритети на политическата формация, която е правоприемник на НФСБ.

“Консервативна България” прие новото си име и програма на извънреден конгрес през ноември миналата година и даде заявка за активно участие в политическия живот на страната.
“Вярваме, че една силна консервативно-патриотична коалиция може да бъде реалната алтернатива на сегашната безпътица, в която партиите изпаднаха и вкараха държавата ни”, посочи Борис Ячев.