Ответен удар! Бащата на Айлин от “Ергенът” изля гнева си, призна, че…

|

Айлин Бобева, която показа, че определено знае как да прикове вниманието на един мъж към себе си, продължава да се бори упорито за сърцето и вниманието на “Ергенът” Евгени. За неин лош късмет обаче, на пътя й винаги се изпречва Валерия, с която уж са приятелки.

Природозащитничката се появи неканена на последното парти и успя да развали не само плановете, но и настроението на всички, най-вече на Айлийн, която спечели баскетболна игра. Във въпросната надпревара два женски отбора се изправиха един срещу друг, а спечелилите отидоха на среща с Евгени.

Физиономията на Айлин се промени рязко, след като видя, че Валерия се е измъкнала от вилата, за да се види специално с Евгени. Междувременно преди дни се появи клюка, че Бобева е била гадже с фолк звездата Меди заради нейни снимки, на които е в неговата компанията, качени в Инстаграм. Твърди се, че двамата са имали професионални отношения, но цялата история доведе до много бързата и мощна реакция от страна на Ресми Бобев – бащата на Айлийн.

Ресми сподели новина със следното заглавие: “Лъсна срамна тайна на Айлийн от “Ергенът”, в която се твърди, че мацката имала романс именно с Меди. Пише още, че Ресми, който е и преподавател по физическо възпитание, имал сериозна разправия с деветокласник, който го обиждал. Накрая всичко стигнало до съда! В съдебното решение на районния съд в Пирдоп пък било отбелязано, че 14-годишният по онова време Тошко казал “унизителни за честта и достойнството на своя учител думи, като го нарекъл публично “госпожо”, с което му нанесъл обида”, се твърди още във въпросната публикация.

Историята станала още по-заплетена, защото ученикът и родителите му също се заели да съдят Ресми за лека телесна повреда. Показали и запис от училищните камери. Ето и точните думи на бащата на Бобева, споделени във фейсбук които представяме без редакторска намеса:

“Кое всъщност е “срамната” тайна, че баща ѝ е “пребил” ученик, на който му липсват първите седем, който псува и заплашва Учителката си в час и се заканва на Учителя си, че ако го хване на суплес, ще му счупи врата… или, че тя се е снимала с “ром”, та даже са и излизали на “среща”. Или вашето съществуване зависи от това какви “тайни” ще “разкриете”, или в животеца ви нищо интересно не се случва. Бива да сте жЪлти, но вие кафявеете, та и намирисвате, бре!!! А и да ви успокоя. Дъщеря ми е на 23… скоро ще навърши 24 г. Здрави, та може да си го “слага”, с когото си поиска”.