Евгения призна след “Ергенът”: Евгени е мило момче, но…

|

“С Евгени нямах лична среща, не се задълбочи общуването ни. Евгени е мило момче. Ще спечели момичето, което има най-силна химия с него и си пасват”, това заяви Евгения Миланова в “Тази събота” по bTV, малко след като напусна романтичното риалити “Ергенът”.

Бизнес дамата, която работи като маркетингов експерт, бе откровена за всичко, което реално е почувствала към най-желания тв ерген в момента, както и какво мисли за него.

“Още в началото, когато се запознахме усетих приятелска енергия между нас и реших, че е по-добре да не бъда активна. Исках да изградя прекрасни отношения с момичетата и да се забавлявам. С по-голяма част от момичетата общувам и ще запазя контактите си за в бъдеще. Не съм човек, който желае да се включва в конфликти”, заяви тя.

И въпреки че в живота често изготвя куп стратегии за успешен бизнес заради професията си, в шоуто така и не стигна до заветната за всички участнички роза, поради което и напусна формата.

Извън темата за Евгени, красавицата подчерта, че не само на екран, а и в живота носи предимно рокли, защото в тях се чувства красива и комфортно. Но и призна, че не ходи на фитнес, както повечето момичета, вманиачени по фигурата си.

“Не спортувам на този етап, храня се здравословно. В къщата не успявах да се храня здравословно, но залагах на плодовете”, добави тя.