Ергенът Евгени: Майка ми е идеалната жена

|

“Аз съм виждал любовта как изглежда вкъщи. Родителите ми са заедно над 38 години. Баща ми веднага е разпознал в мама, че тя е жената за него. Точно след два месеца й е предложил брак. Това искам и аз.”

Признанието е на най-желания ерген в републиката – световноизвестният пианист Евгени Генчев.

33-годишният музикант иска да срещне жената на живота си и в момента, в който я погледне, тя да “отключи” нещо в него. “Очите са най-важни. Затова влизам в това предаване, за мен то не е шоу или експеримент, а реалност. Искам да изпитам любовта такава, каквато не съм я изпитвал – без его и компромиси”, казва Евгени.

“За нас с майка му влизането на Евгени в шоуто е нещо много позитивно. Ние имаме двама внуци от брат му, но ми се ще поне още едно внуче”, с усмивка споделя бащата на Евгени. Генчев има брат, който живее в Лондон, занимава се с финанси и вече има две деца. Женен е за рускиня.

“Майка ми е идеалната жена. Може да създаде уют навсякъде, супер грижовна е и летвата, която поставя с моята жена, е много висока”, обяснява за най-близката си жена Генчев.

Родителите на красавеца имат верига салони за красота в Пловдив и са много горди, когато ги разпознават по улицата. И двамата не крият, че се радват на присъствието на сина си в шоуто, пише “България Днес”.