Деси Цонева разби с тези признания за баща си и мъжа си (ВИДЕО)

|

Скорошната изповед на Деси Цонева пред Мариян Станков-Мон Дьо в ефира на Нова телевизия очаквано разбуни духовете, предизвиквайки бурни реакции в социалните мрежи.

По традиция щерката на тв легендата Митко Цонев е на принципа “право куме в очи”, най-вече когато става дума за личния й живот, или за баща й Димитър Цонев, който си отиде от този свят само на 56 години.

“Спомням си как баща ми е над мене, пита ме как се казвам. Викам му “Деси”. Попита ме как съм, притесни се, че може да имам комоцио”, връща лентата назад с умиление тя. И продължава: “Единият вариант е да ходиш на тъмно в хотела, да почиваш, а другият е да се качим горе на върха, да пием просеко и да караме”, каза ми той, а аз избрах да отидем на върха. Там открихме невероятна нова писта, която беше толкова широка, най-красивата гледка, която съм виждала в планината. Грееше страхотно слънце. Изпитвах някакво огромно щастие от този момент”.

“В момента изживявам възможно най-спокойния етап от живота ми. Бракът с моя съпруг Явор Стефанов много ме промени. Промених средата си, начина си на живот, компанията си. Станах много по-спокойна, по-уравновесена. Помъдрялата Деси може да се скара на другата Деси за някои неща, които не е трябвало да прави. Ако бях на това ниво, което съм в момента, някои неща нямаше да ги направя. Пиша стихотворения, имам стотици. Пиша, когато съм тъжна, когато съм сама в къщи и вали навън”, сподели Цонева, която не крие и какъв бохем е.

“Вече не ме интересува, нарочно се снимам само с чаши, за да ги дразня”, добави тя по повод коментаторите в социалните мрежи, че е едва ли не пияница. “Хората не си представят каква майка съм, как се грижа за децата си, как се грижа и помагам на всичките си приятели. Представят си една лигла, която е свикнала всичко да й идва наготово. И една прекалено разхайтена бохемка. Аз, че съм бохем, бохем съм, но не съм чак това, което се обяснява.

“Никога не съм се срамувала от себе си. Харесвам се такава каквато съм. Постъпки, от които трябва човек да се срамува, са предателство, обида, ако направиш на някой нещо лошо. Аз такива неща не съм правила”, добавя още Цонева.

“С любов си спомням за една случка от Обертауерн, може би една от последните ни ски почивки с татко. Той кара със сина ми, учи го по една червена писта, аз карам по черната. Накрая двете писти се обединяват. Имаше едно скокче, аз скочих, и паднах много лошо назад, пукнах си каската, дори леко загубих съзнание.